Forskjellige aktiviteter for de som elsker hund

Om hund er alt i livet eller du bare trenger mere hund i din hverdag så finnes det heldigvis noen alternativer som kan gi deg det ekstra du trenger. Hunden er vår partner, familie og beste venn. Derfor har den fått en plass i mange aktiviteter og det er noe vi skal se på i dette innlegget.

En spilleautomat for de som liker hund

Nå finnes det ufattelig mange casinoer på nett og disse har enda flere spilleautomater. Dog House er en spilleautomat for de som liker hund. Med denne automaten fra Pragmatic Play kan du vinne opp til 6750 ganger innsatsen din. Når du starter blir du møtt med et hundehus fylt med søte hunder. Dette er symboler i automaten som kommer sammen med andre egne varianter og noen kjente symboler som brukes ofte i lignende automater. Disse spinner gjennom 5 rekker og 3 rader hvor du kan vinne på 20 forskjellige linjer. I bakgrunn er det en leken musikk som passer godt til temaet. Om du er usikker på om du vil bruke penger så kan du først teste ut automaten helt gratis med lekepenger. Her får du den perfekte kombinasjonen mellom hund, moro og spenning.

Agility og andre former for hundekonkurranser

Om man har hund selv kan man gjøre mye ut av det partnerskapet man har og faktisk utvikle det videre. Har man en aktiv hund som trenger stimuli er agility et godt alternativ. Her kan både hund og eier få følelsen av mestring og spenning. Det finnes som regel konkurranser lokalt, nasjonalt og internasjonalt, så du har flere nivåer å satse mot.

Vi har også andre former for fysiske konkurranser som canicross, degility, biatlon, hundedans og ufattelig mange flere. Her har du mulighet til å prøve deg fram og se hva som passer for deg og din hund. Om man har en mer passiv hund og tilværelse, men en renraset og vakker hund så kan man vurdere utstilling. Dersom man ikke har hund selv så er det som du ser her ufattelig mange konkurranser du kan møte opp på og være tilskuer.

Les bøker om hund

Alle burde lese bøker og om du liker hund så finnes det mange alternativer. Så her skal du få et par gode boktips som du bør vurdere å sjekke ut.

White Fang av Jack London

Etter suksessen med «Call of the Wild», skrev Jack London denne boken som slags etterfølger. Det er nesten den motsatte historien til forgjengeren, som følger den delte ulven fra naturen gjennom grusomheten til mennesker og til slutt til den helbredende kraften til menneskelig godhet. Selv om «White Fang» ofte anses som en bok for barn, har en dybde og et omfang alle lesere kan sette pris på.

The Phantom Tollbooth av Norton Juster

Man kan diskutere om dette er en barnebok eller for voksne, men det ville være langt bedre å plukke opp et eksemplar og gå seg vill i fantasieventyrene til Milo og Tock, en hund er som bokstavelig talt er en vakthund. De fantastiske illustrasjonene og det vittige ordspillet har underholdt barn fra åtte til 80 år siden boken ble utgitt første gang i 1961.