Dogecoin og Shiba Inu kryptovaluta

Hvem elsker vel ikke små søte lodne, lekne hundevalper. Disse skapningene kan sjarmere oss alle, uansett alder. Men vi skal egentlig ikke snakke om hunder i fysisk tilstand her. vi tenkte faktisk å presentere noe som faktisk har noe med hund å gjøre, men via kryptovaluta. Du ble nok litt overrasket nå kan vi tenke oss, men ja, det finnes kryptovalutaer som har noe med hund å gjøre. Men det er to kryptovalutaer som vi spesielt tenker på som har noe med ordet hund, eller logo av en hund på: Dogecoin og Shiba Inu coins.

Begge disse kryptovalutaene bruker en japansk Shiba Inu hund som logo på sine mynter (digitale mynter). Det er også ganske morsomt å tenke på at Dogecoin startet som en spøk basert på et internett-meme?

Begge disse to digitale valutaene er blant de populære på markedet å trade med. De er riktignok ikke så populær som BTC og Ethereum, men populær nok til at folk investerer i dem. Dogecoin er faktisk i listen blant de ti mest populære digitale valutaene å investere i.

1 Dogecoin har en verdi på 1.46 NOK og Shiba Inu Coin ligger på 0.00024305 NOk per mynt. Som du ser så ligger disse kryptovalutaer  milevis unna under den populære BTC.

Tør du å satse?

Har du tro på at disse to digitale valutaene vil kunne stige i pris i nær fremtid, slik som BTC har gjort? Har du tro på det så er det bare å hive seg på dette. Sett at du investerer 50.000 kroner på Dogecoin med dagens verdi, og om fem år har verdien steget til 1/10 av verdien til dagens BTC. Da har du faktisk gjort et MEGA investering for kun 50 lapper. Eller om du investere samme beløp på Shiba Inu coins og verdien når 1 krone per mynt. Skulle noe av dette skje, så tror vi at du slipper å lure på hvordan pensjonist tilværelsen kommer til å se ut.

Saken er bare det at man må ha guts til å satse. Har man ikke penger til det her og nå, men har likevel så stor tro på disse to kryptovalutaene at man bare må investere, så finnes det måter å skaffe disse pengene med beste ränta på företagslån. Slike langtidsinvesteringer er genialt om du har store planer om 5 år, som for eksempel å starte egen bedrift. man kan risikere å tape disse 50.000 i løpet av disse 5 årene, eller så kan man være like heldig som de med BTC, at den stiger med flere tusen prosent i verdi. Om den har steget 100% i verdi på disse 5 årene vil det fortsatt være et pent beløp å ha med seg som egenkapital til å starte bedriften sin.

Trading generelt er ikke noe som er helt hundre prosent sikkert. hadde det vært det så hadde nok all investert. Gamet med trading er at noen alltid vil tape på sine investeringer, mens andre tjener på. Det vil alltid være en vinner og en taper i et slikt spill.