Verdens søteste hund

Så søt at man ikke trenger sukker til kaffen!

Hunder kommer i alle størrelser og raser. Med og uten hår (pels), store og små, myke og harde, søte er de uansett. Men selvsagt så er noen søtere enn andre, slik er det bare. Selv om noen synes at en bestemt hund eller hunderase er søt, så trenger ikke andre å synes det samme. Smaken er forskjellig hos oss mennesker, slik er det bare. Alle hunder, til og med mennesker og andre dyr, er som oftest veldig søte når man er små. Når vi mennesker vokser, så vokser vi også fra det å være søt, til å bli kjekke og vakre (!?)

Mens hunder derimot, de kan forbli søte gjennom hele livet sitt. Kanskje vi burde være misunnelig på dem? Det er så mange søte hunder ute i verden, alle på sin vis. Hvordan skal man kunne finne ut hvilke hund eller hunderase som er verdens søteste?

Kåret til verdens søteste

Det finnes en hund som faktisk har fått tittelen verdens søteste hund. Denne hunden er av rasen pomeranian, og het  Boo. Vi sier “het” rett og slett fordi denne lille søte hunden har dessverre tatt turen opp til bondegården i himmelen. Ved hans død i 2012 førte det til at hans 17 millioner fans sørget over hans bortgang.

Boo var så populær at han hadde over 17 millioner (!!) følgere på Facebook. Denne lille søte hunden ble for alvor kjent da artisten Kesha tvitret om den på Twitter tilbake i 2010. Noe av populariteten og oppmerksomheten hunden har fått er kanskje takket være fansen til Kesha (?).

Og vi må nesten si oss enige..

Boo ble nærmest kjendis over natten, og interessen for han steg i været. Boo ble så populær at det til og med ble gitt ut to billedbøker av ham med titlene: The Life of the World’s Cutest Dog», som ble oversatt til ti språk, etterfulgt av «Boo: Little Dog in the Big City».

Denne lille hunden ble en skikkelig kjendis og fikk delta på flere amerikanske TV-show der han møtte flere andre kjendiser, blant annet One Direction`s Liam payne og nyhetsankeret Anderson Cooper.

Mange har skrevet til eieren av Boo og fortalt at hunden hennes har gitt lyst opp dagen deres og gitt dem litt glede i vanskelige stunder, noe som er veldig bra. Hunder er jo kjent for å være et verktøy for å hjelpe oss mennesker med å få en bedre fysisk og mental helse.

Det er vel kanskje fortjent at Boo får ha denne tittelen som verden søteste hund, når han alene greier å lyse opp hverdagen til så mange som 17 millioner mennesker rundt om i verden. Det er ikke mange andre hunder eller dyr som har fått slik oppmerksomhet og tilhengere som Boo har fått.

Andre søte hunderaser

Det er ikke bare av rasen pomeranian som er søte. Det finnes en mengde andre raser som kanskje også burde få en sjanse til å bli kalt verdens søteste. Her er noen eksempler på noen av rasene:

  1. Sibirsk husky. Det eneste som er bedre enn en bedårende husky er et helt team av dem foran en slede. Bare vær forberedt på deres høye energinivå.
  2. Amerikansk Staffordshire Terrier. Am Staffs er bare en av rasene populært kalt pitbulls. Mange anser dem som svært aggressive hunder, noe som slettes ikke er tilfelle. Disse godmodige og smarte valpene elsker å være en del av familien.
  3. Beagle. Snoopy er kanskje verdens mest populære beagle, men de i real life er utrolig sjarmerende og søte. De elskelige hundene liker å følge nesen, noen ganger rett i trøbbel. Perfekt familiehund.
  4. Golden retriever. De er en av de mest populære hundene i grunnet deres gode lynne og vennlige utseende. En slik hund blir fort en familiemedlem. Veldig intelligent og har flere bruksområder.
  5. Shiba Inu. Den populære doge -meme forårsaket at internett ble forelsket i Shiba Inus. Ett blikk på det myke ansiktet, og det er vanskelig å ikke være enig i at de er søte. Denne listen kunne nok a innholdet 100 flere hunderaser, men det vil ikke være plass til det på denne artikkelen.

Her er noen gode bud på hva som er søteste hunderaser:

Fordeler med å ha en søt hund.

Er man mann og har en søt hund, så er det en magnet for damer – eller vice versa. Slik som for eksempel en mann som har en søt baby. Dette fungerer på nesten lik måte.

Det er jo kjent at kvinner og menn liker små søte dyr, spesielt hunder. Er man en singel mann eller kvinne og har en søt liten valp som følgesvenn, så kan du være sikker på at man ikke vil være singel spesielt lenge. Det kan virke som om det motsatte kjønn av og til tiltrekkes av søte små hunder. Det spiller ingen rolle om man har den i bånd eller holder den på fanget. Er den søt nok vil motparten flokke seg rundt den for å få en sjanse til å ta på og kose litt med den mens de sukker “herregud så søt den er”!

Ja, hunder kan også Tinder-date:

En søt liten valp kan være verdens beste vingman (eller vingdame), bedre enn din aller beste venn. Er man i tillegg av den sjenerte typen så er en søt valp en glimrende måte å å få i gang en samtale med en person av interesse. Valpen vil virke som en skikkelig icebreaker. Hvem vet, kanskje din bestevenn har hjulpet deg til å finne kjærligheten i ditt liv.

Skulle denne samtalen med en potensiell kjæreste utvikle seg til noe mer, så vet man med 100% sikkerhet at hen verken er allergisk eller misliker hunder.

Men vær obs på dette alle dere hundeiere. Det er stor sjanse for at hen vil elske hunden din mer enn hen vil elske deg. For noen kan det lønne seg å besøke Stevnemøte.com for å lære flere triks.

Viktig å huske på

Selv om en hund er søt så for all del husk at den fortsatt er en hund. Den kan ikke leve av å være søt, den trenger å være en hund. Det betyr at den trenger kjærlighet, lufteturer for å gjøre fra seg, mat, stell, være i aktivitet osv. Den må gjøre det hunder gjør rett og slett.