Live betting og alt du trenger å vite

Live betting har lenge vært populært i europeiske sportsbettingmarkeder, og det er raskt i ferd med å bli en favorittspillmetode blant amerikanske spillere på lovlige markeder. På denne siden vil vi skissere hva du trenger å vite om live betting.

Live betting er en generell betegnelse for å satse på et spill eller en kamp som allerede er i gang. Det er en spennende måte å tippe på fordi den krever raske reaksjonstider fra sportsbooks og tippere. Mange bettingentusiaster liker det fordi det holder interessen deres for en kamp oppe gjennom hele spillet.

Hva er livet betting?

I enhver idrett kan ting endre seg med en gang. Ett lag kan komme tilbake fra noe som så ut som en tapt kamp og plutselig være i kamp om seieren. Det er med andre mye spennende som kan skje i løpet av et spill. Så da lurer du kanskje på hvor stor forskjell det er på det man kan vinne, og om man ofte vinner noe når man driver med live betting.

Dette har en tendens til å variere litt etter sport, men for det meste vil du se lignende alternativer tilgjengelig fra en liga til den neste. For eksempel har de fleste lagidretter standardmarkeder før spillet, inkludert poengspredninger og totalinnsatser. Disse linjene er ofte også tilgjengelige som livespill, selv om de skifter som svar på hendelsene i det aktuelle spillet.

Hva er fordelene med live betting?

Det er mange forskjellige fordeler med live betting, og vi har valgt å spesifisere tre punkter.

  • Ingen frist

Du trenger ikke å bekymre deg for å snike innsatsene dine i siste minutt før en kamp med live betting. Hvis du ikke klarte å finne en punktspredning før kampen startet, kan du fortsatt satse på den mens spillet er i de tidlige stadiene. Disse spillene er fortsatt tilgjengelige senere, men oddsen vil bli massivt påvirket av hvert lags prestasjoner.

  • Sikringspotensial

Kanskje du plasserte et tidlig over/under-veddemål før kampen startet, men motstanderen tok en tidlig ledelse og satte i gang forsvaret for å forhindre noe scoringspotensial. Med live betting er du ikke låst til tapet fordi du kan sikre deg ved å satse på den andre siden hvis du tror at ting ikke kommer til å gå din vei.

  • Fordelaktige linjer

Sportsbooker må jobbe raskt for å sette linjer live. Ofte vil de låse linjene på et bestemt spill i korte perioder, og deretter slippe nye linjer og odds. Fordi de handler raskt, kan du finne fordelaktige linjer. Det er umulig for en sportsbook å oppdatere odds hvert sekund, så hvis du er en ivrig seer, kan du se trender eller muligheter oddsmakerne ikke kunne holde tritt med. Hvis de feilpriser et marked, kast inn på det og bruk det til din fordel.