5 apper og mobilabonnement du må ha som hundeeier

Er du opptatt av hundens helse og å gi den god oppdragelse, finnes det mange apper som kan hjelpe deg med å få skikk på hunden din. I tillegg har vi funnet apper som kan hjelpe deg med å spore opp hunden dersom den er bortkommen på tur eller på jakt. Men bare sørg for at du har et godt mobilabonnement for å spore opp hunden ute i villmarken. Her er topp 5 apper vi anbefaler til hundeeiere. 

Whistle – Sporing og helsemonitorering av hunden

Dette har lenge vært en populær app i USA for å både holde styr på hvor hunden er til enhver tid og generell helse av dyret. Appen fungerer sammen med en GPS sporingssystem som festes til halsbåndet på hunden. 

Dermed kan du få oversikt over hvor hunden befinner seg. Perfekt for dem som er mye utendørs med hunden på jakt eller trening i skog og mark. Men husk at du må ha et mobilabonnement med god dekning utendørs for å kunne bruke slike apper. 

Om du skal for eksempel på jakt eller på lengre turer i skog og fjell, er det viktig å sjekke først om Telenor, Telia eller ICE Mobilabonnement gir best dekning i områdene du skal bevege deg. 

First Aid App – Sørg for å kunne hjelpe hunden din med førstehjelp

I en krisesituasjon hvor det skjer noe med hunden din, er det ikke lett å tenke med et klart hode. Denne appen vil hjelpe deg med å finne gode løsninger dersom du er hjemme eller ute på tur og noe skjer med hunden din. Appen er utviklet av Røde Kors og er helt gratis å laste ned fra App Store eller Google Play. 

Pet Desk – Hold oversikt over hundens helse

Å huske på alle gjøremål med veterinærbesøk og helsesjekker er ikke lett. Det er så mange ting å huske og holde styr på. Med PetDesks Pet Health appen er all helse- og omsorgsinformasjon organisert og tilgjengelig på mobiltelefonene din.

Ta kontakt med veterinæren, be om avtaler, få påminnelser om avtaler, og få tilgang til alt du trenger for å prioritere kjæledyrets helse med bare noen få trykk. Med denne appen slipper du notater hengt på kjøleskapet eller papirlapper og andre elektroniske kalendere på telefonen som du bruker til andre ting. 

PetCoach – Spør spørsmål angående helse og trening

Alt innhold er på engelsk, men dette er en flott ressurs for å lære mer om hundens velvære, trening og atferdshåndtering. Du kan laste ned appen nederst på siden slik at du er oppdatert jevnlig om tips og triks for hundeeiere av ekte veterinærer og hundetrenere. 

Ikibble – Få kontroll over hva hunden spiser

Har hunden spist noe du ikke vet kan være skadelig for hundens helse? Mange har vært i denne situasjonen tidligere, enten de har spist opp en sjokolade eller andre matvarer de egentlig ikke skal ha i seg. Med Ikibble kan du sjekke tusenvis av forskjellige matvarer og om de kan være helseskadelige for din hund. 

Oppsummering

Det finnes hundrevis av apper der ute som gjør den samme jobben, men få er like populære som akkurat disse 5 appene. For eksempel Whistle kombinert med sin GPS sporing er uovertruffen når det gjelder å spore opp hunden lokasjon på tur. 

Alle appene er stort sett på engelsk, men de er stort sett brukervennlige og intuitive å komme i gang med. Vi har ingen forbindelse til disse appene når det gjelder inntekter eller markedsføring, og følger kun brukeranmeldelser på nett over fornøyde kunder når vi valgte ut disse appene.